Médiamánia
Tartalom
Menü
 
médiaTECHNIKA
 
médiaELMÉLET
 
FILMmánia
 
SzÖVEGmánia
 
 
médiaBóklászó
 
átjáró
 
Hallgass!!!

RÁDIÓ7

 
FOTÓbirodalmak
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Nem a dicsőségünk múlik, csak a zidő
2018. Március
HKSCPSV
26
27
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 
hogy el ne késs :)
 
intimzóna :-)
 
 
Édes élet

Édes élet

Peter's blog

 
°°Vendégkönyv°°
A vendégkönyv jelenleg zárolva van, nem lehet hozzászólni.
2015.02.19. 10:12
médiás

Boldog szülinapot Mánia! :o)


2014.10.31. 09:14
réka

Jó az oldal,gratula.réka))))


2013.10.20. 21:03
Csilla

Fantasztikusak vagytok! Gratulálok!

Szeretettel:           

                              Csilla


2012.12.30. 19:05
Cina

Boldog új évet Mániások! :-)


2012.09.22. 02:31
Kritikus Ernő

Kedves Csak A.!

Én mindig vagyok, csak egyéb elfoglaltságaim miatt ritkán jutok ide. Ezen éjjeli órán ismét idetévedtem, és látom, hogy megint kései a reakcióm, de igyekszek ezentúl gyakrabban felnézni.

Nos, ahogy ígértem, ismét egy kritika. Most az Ott,ahol c. versed van terítéken. Még mielőtt megvádolnál, hogy direkt jót írok a műveidről, direkt többször átolvastam, de nem találtam rosszat benne. Számomra ez a vers arról szól,  hogy egy ifjú költőnek/írónak/művésznek/alkotónak szolgál tanácsként (Akár személyes tapasztalat útján?) ,hogy ha alkotói válságban van, vonuljon el a város zajától, be az erdőbe, a természetbe, ahol a város zajait kirekesztve csak ő van egyedül és a gondolatai. A csendes, nyugodt természetben előjönnek az igazi gondolatok, a kreativitás, van idő gondolkodni, van idő mindenre, csak a saját gondolati szólalnak meg a környezetében. Ezáltal -ha élhetek az erdős hasonlattal-visszatalál az ösvényre, aminek a végén ismét megtalálja elveszett önmagát, és az alkotói kedvét, mondanivalóját.  Legalábbis én így értelmeztem.

A honlap szerkesztőinek: köszönöm, a dátumok, időpontok feltűntetésének visszaállítását. 

Üdvözlettel: Kritikus Ernő, a soha el nem tűnő kritikus

 

ui: a következő kritikám csak az erre való reflektálás után jelenik meg

uui: jöhetnének új művek is + új költők, írók, alkotók, tessék inspirálni őket! 


2012.08.07. 23:39
Csak A.

Kedves Kritikus Ernő!

Örömmel látom visszatérésedet, bár, hogy őszinte legyek nem reménykedtem benne, hogy valaha is olvasni fogom soraidat újból.

Köszönöm szépen az építő jellegű soraidat, és itt ragadom meg a lehetőséget, hogy elmondjam: a novellámat tökéletesen átérezted és értelmezted.

Mégegyszer köszönöm. Igyekszem bővíteni a bejegyzések sorát.

Üdv, Csak A.


2012.07.27. 22:15
Kritikus Ernő

Üdvözletem!
Sajnos nem látok a bejegyzésekhez tartozó dátumot, így nem tudom, hogy mikor lettem ennyire hiányolva, hogy eltűntem. Ezt, ha lehet, orvosolni kellene, mert megőrülök, hogy nem látom a dátumokat lehet, hogy most egy éves felszólításra válaszolok itt nagy unalmamban.

Az út c. novella (formailag, hangulatilag arra hasonlít talán a legjobban) elnyerte tetszésem. Hihetelen módon megfogja a mai ifjúság "egyedül vagyok, de tennem kell a világért valamit, nem lesz ez így jó" életérzését. Amikor elfilozofál egy-egy magányos délutánon, hogy merre tart az ő élete, merre tart így az emberiség, miért alakulnak ki az egymásra égetett jelzők (h tud kiszabadulni az ő jelzői alól) stb, tehát az élet igazi kérdésein. Az az érzés, hogy ő próbál megfelelni, próbál jó lenni, empatikus, de a világ lefelé húzza őt. Ami van az se biztos, kilátástalan a jövő, még a biztosnak vélt "szerelem" is.  Külön tetszik a  vége, hogy lehet érezni, hogy ezt a témát már annyiszor átrágta, de még mindig nem talál válaszokat, megoldásokat a kérdésekre, a problémákra, csak a saját lelkét zavarja fel ezzel, de valamilyen szinten kell neki ez a saját felkavarás, mert így érzi magát kívülállónak ebben a világban, ahol mindenki a vesztébe rohan, ahol megleli önmagát, az ő világát, az ő nézetét. Maximális tiszteletem! 

 

Remélem, hogy ez a mélybemenő elemzés nem ment félre és jól éreztem a mondanivalóját, ugyanis így visszatérve egy kritikus nem nagyon engedhet meg magának súlyos félrelépést.

 

Üdvözlettel: Kritikus Ernő, a pozitívan csalódott kritikus 

 

ui: a többi mű kritikája folyt.köv.


2012.05.15. 23:52
Csak A.

Kedves Médiamániások!

 

Nagyon sok emlék, élmény fűz ehhez az oldalhoz és az iskolához is. Most, hogy a középiskolás éveimnek vége- habár nem ebben az iskolában végeztem- szeretnék beküldeni egy-két művemet, kíváncsi vagyok szerintetek fejlődtem-e 2009 óta?

 

Sajnálattal látom hogy az oldal pang, Kritkus Ernő eltűnt! Ernő ha olvasod vértezd fel magad és kritizálj!

 

Minden jót kívánok:

Csak A.


Válasz:

Kedves Csa A!

Örömmel vettük verseidet, reméljük, a kritikusod is olvassa!             *mm*


2012.01.22. 11:25
táncos

Ez ám a gyorsaság! :)    


2012.01.08. 10:25
zippa

Jók a filmek. :-)


2011.06.02. 09:25
P

2011 tavaszi könyvhét

Könyvajánló A JAGUÁRISTEN ÁLMODIK (kalóz, kalózregény, kincsvadászat)

szerzők: Pilizota Szandra és Lengyel Róbert

A jaguáristen álmodik című kalandregényt, pontosabban kalózregényt ajánljuk az olvasóknak. A történet keretéül egy ifjú liverpool-i levéltáros este szolgál. Edward Johnston, akit nem igazán érdekel a külvilág, csak a történetek, legendák, a kalózok kora. Nos, ez a Johnston 1856-ban egy majd kétszáz éves naplót és leveleket talál egy régi ládában. Megpróbálja összerakni egy kalandos történet részleteit. A regény így eltér a megszokott történetvezetéstől, ez a különbség főként formailag jelentős. Ötvözi a napló a levélregény és a hagyományos elbeszélő stílusokat, mely igazán karakteressé teszi a művet. Számos szereplő szólal meg a regény lapjain, sajátos stílusban és egyéni látásmóddal, nyelvezettel. Majdhogynem különbözőképpen mesélik el ugyanazt a történetet, párviadalokat, összeesküvések részleteit, tengeri és szárazföldi csatákat. A szereplők karakterei nem egysíkúak, viszonylagos változásban vannak, egyes helyzetekben még a legnegatívabb jellemű szereplők is képesek emberibb arcukat megmutatni, ha rövid időre is. Mindezek fényében, azért nemcsak a kalandvágyó olvasók figyelmébe ajánljuk e könyvet.

http://jaguaristen.hupont.hu/

 

 


2011.02.18. 10:11
Manyi néni

Gratulálok kedves Médiások!                Manyi néni Vásárhelyről


2011.02.05. 18:22

 Vicces ez a lap:) Főleg, hogy csak úgy nézegetve a képeket az unaloműző rész alatt egy ismerős arcára bukkantam, meg persze szeged városomról készült pár szívet melengető képre is. Azért én is ajánlanék valami unaloműzőt : YouPost.hu


2010.12.24. 12:41

Boldog karajcsont médiások! :-)


2010.12.16. 20:54

Kedves Szerkezstőség!

Gratulálok a honlapotokhoz, ügyesen összeraktátok!

Egy kritikát engedjetek meg: valaki ellenőrizhetné a média házik tartalmát, mert sajnos találni olyan valótlan állításokat, amelyek valósként vannak feltüntetetve, és emellett kifejezetten sértőek. Remélem nem lesz ebből baja senkinek, de mivel ezeket bárki elolvashatja, az érintett is tudomást szerezhet róla, és bizony ennek jogi vetülete is lehet...

További jó munkát! :)

Egy volt NLG-s

 


Válasz:

Köszönjük a bátorítást!

Sajnos arról nincs tudomásunk, hogy melyik cikk nem korrekt. Örömmel vesszük az információkat az nlgmedia kukac freemail.hu címünkre.

Kellemes ünnepeket kívánunk: Szerkesztők


2010.12.05. 20:37
Csak. A.

Nagyon jó így felfrissülve látni a honlapot! :) Szép új stílus, a képeket is lehetne már cserélni! Na akkor beküldök pár dolgot hogy ne csak a szám járjon!

Csak így tovább!


2010.12.05. 11:31
Kritikus Ernő

 Egyetértek! Kicsit globalizálódni kellene. De ez az újított stílus tetszik nekem.

üdvözlettel: Kritikus Ernő, a reménykedő kritikus


2010.12.04. 10:29
Csak. A.

De szerintem el lehetne hagyni az iskola falait, és körülnézni a világban. Például meghalt leslie Nielsen a világ egyik legjobb komikus színésze szerintem, lehet ezt is meglehetett volna említeni egy két életrajzi elemmel. Egy stílusváltás is jó lenne, ez a narancssárga disegn már nagyon régóta fent van. Kicsit a világ történéseire is lehetne figyelni.

 

Csak A.


2010.12.03. 12:48
Kritikus Ernő

 Sajnos nem nagyon tudok hozzászólni a dologhoz, mert csak pakolják fel a médiaházinak szánt cikkeket, amelyeket természetesen elolvasok, és van köztük jó, de semmi extra.

 

üdvözlettel: Kritikus Ernő , a munka nélkül maradt kritikus


2010.11.28. 22:46
Csak. A.

Nagyon meghalt ez az oldal mostanában! Gyerekek, tessék megint veszekedni, írogatni!  Vagy én pörgessem fel (már) nem NLG-s létemre? =D

 


[162-143] [142-123] [122-103] [102-83] [82-63] [62-43] [42-23] [22-3] [2-1] [Archívum]

 
 
Döntsd el!
Lezárt szavazások
 
Válassz!
Lezárt szavazások
 
 
Olvasási nehézség?
 
Írj helyesen!
 
számláló
Indulás: 2006-02-19
 
Linkgyűjtemény
 
 
Tartalom

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??