Médiamánia
Tartalom
Menü
 
médiaTECHNIKA
 
médiaELMÉLET
 
FILMmánia
 
SzÖVEGmánia
 
 
médiaBóklászó
 
átjáró
 
Hallgass!!!

RÁDIÓ7

 
FOTÓbirodalmak
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Nem a dicsőségünk múlik, csak a zidő
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
hogy el ne késs :)
 
intimzóna :-)
 
 
Édes élet

Édes élet

Peter's blog

 
Beszélgetősarok (interjúk)
Beszélgetősarok (interjúk) : Smink- és taekwondo bajnok

Smink- és taekwondo bajnok

Kétszeres magyar bajnok sminkmester, az Esztétika Make Up tulajdonosa, és feketeöves Taekwondo mester.

Ő Asztalos Krisztina.


Milyen indíttatásból kezdtél el sminkeléssel foglalkozni?

Gyerekkorom óta rajzolok, festek, mindig érdekelt a kreatív művészet! Mikor először próbálkoztam a sminkkel , szép nagy pacák kerekedtek ki, és ekkor határoztam el, hogy mindenképp szeretném megtanulni ennek a csodálatos szakmának minden apró fortélyát!  

Mikor döntöttél úgy, hogy hivatásszerűen fogod ezt a szakmát űzni?

Az első mesterem mellett sokat voltam fotózásokon, divatbemutatókon sminksegéd, itt tetszett meg a divat világa, ekkor döntöttem úgy ,hogy én is ezt akarom csinálni.

A családod hogyan fogadta?

Maximálisan támogatnak!

Hallottam, hogy számos versenyen nagyszerű eredményeket értél el. Tudnál mesélni erről?

A versenyzés az egy külön műfaja ennek a dolognak, nagyon összetett, a külső tényezők mellett az időnk is be van határolva. Ez alatt kell elkészíteni az adott téma leghűbb munkáját. Itt nem csak a sminket pontozzák, az összhang, és a modell kisugárzása is nagyban szerepet játszik a végeredményben! Versenyzésem elején, ért egy pár kudarc, ez annak köszönhető, hogy sosem volt felkészítő mesterem, magam próbáltam kialakítani az adott témára a megfelelő munkát. Ez az utolsó két nagy versenyemen hozta meg a gyümölcsét. Mind két alkalommal a dobogó legfelső fokára állhattam, ami számomra nagy elismerés a szakmától, hogy érdemesnek tartott arra, hogy sok nagyszerű szakember között kétszer is Magyar Bajnok legyek!

Mennyi ideig tart, míg kitalálsz egy komplett, akár győztes sminket?

Ezt nem lehet időben meghatározni, még a legutolsó pillanatban, akár már a verseny alatt is képes vagyok változtatni a koncepción.


Ezek mellett fitness versenyeket is gyakran látogattál. Itt azért más feltételek mellett, nagyon rövid idő alatt kell gyönyörű sminkeket alkotnod. Hogyan csinálod?

Nagyon sokat köszönhetek a lányoknak, ezeken a versenyeken szereztem meg azt a gyakorlatot, amit most a versenyeken tudok kamatoztatni, rövid idő alatt tiszta munkát végezni!

 A sminkelés mellett, úgy tudom testfestéssel is foglalkozol.

Igen, egyenlőre még csak ismerkedek a technikájával, de nagyon szeretném ezt az oldalát is a szakmámnak a maximumra fejleszteni.

 Te vagy az Atelier Paris sminkmárka egyetlen magyarországi forgalmazója. Hogyan jött ez a lehetőség?

Interneten tájékozódtam, a különböző professzionális sminktermékek után, mikor még nálam is csak kialakulóban volt hogy mivel dolgozzak. Ekkor bukkantam rá egy 5-ös palettára. Azonnal világossá vált számomra, hogy szeretnék dolgozni a termékkel. Gyönyörű színei vannak, de itthon nem tudtam hozzájutni. Írtam a Párizsi cégnek, ahol nagyon készségesek voltak és rövid levelezést követően, azt vettem észre, hogy már ott tart a dolog, hogy utazok Kijevbe, ahol elvégeztem az alapképzést, majd ezt követően meghívást kaptam Párizsba, ahol részt vettem egy egyhetes intenzív Mesterképzésen. Onnan Mester diplomával térhettem haza. Ezt követően kezdődött meg a termék magyarországi forgalmazása!

Ezeket a profi termékeket bárki megvásárolhatja nálad?

Nem, kizárólag szakembereknek ajánlom, magasan pigmentáltak, kifejezetten a divatvilágnak van kifejlesztve, filmezés, fotózás, divatbemutatók! Van olyan terméke, amit a hétköznapi nő is be tud építeni a sminkkollekciójába. 

Úgy tudom, feketeöves Taekwondo mester vagy. Hogy lehet, hogy két egymástól nagyon távol álló világban is megállod a helyed?

Igen, gyerekként ismerkedtem meg ezzel a sporttal, és a mai napig jelen van az életemben! Ha jobban belegondolok, nem is áll egymástól olyan távol a két dolog, mindkettő művészet, és mindkettőhöz  kitartás és nagy fokú fanatizmus kell!

Melyik életérzés áll közelebb hozzád?

Mindig is fiús lánynak számítottam, anyukám szokta mesélni nekem, hogy én gyerekként nem tudtam járni, csak szaladni, ha szem elől tévesztett egy pillanatra, akkor én már biztos vagy fára másztam, vagy fejjel lefelé lógtam valahonnan. Valószínű ezért is íratott be Taekwondora. Igazán sosem voltam jó versenyző, de olyan dolgokra tanított meg, amiket most tudok kamatoztatni. A kitartásra, alázatra, önuralomra. Ezért sem tudok erre a kérdésre igazán válaszolni, mindkettő én vagyok! Azok az évek, amiket ebben a légkörben töltöttem, az alappillérei a mostani sikereimnek!

Mik a hosszú távú terveid?

Továbbra is szeretném magamat folyamatosan képezni, hogy mindig naprakész legyek az aktuális trendekkel, ezáltal hiteles szakember legyek! A versenyzés terén, mindenképp meg akarom egyszer érezni a nemzetközi páston való versenyzésnek a miliőjét.

És továbbra is maximálisan megfelelni a vendégköröm kéréseinek, elvárásainak, és a lehető legszebb sminkeket elkészíteni számukra!

Köszönöm az interjút!

Gál Bea 12.a

 
 
Döntsd el!
Lezárt szavazások
 
Válassz!
Lezárt szavazások
 
 
Olvasási nehézség?
 
Írj helyesen!
 
számláló
Indulás: 2006-02-19
 
Linkgyűjtemény
 
 
Tartalom

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen